Ik woon in Durgerdam, maar als fanatieke fietser kom ik vaak in Purmerend en in de Beemster. Een prachtige omgeving om te fietsen!
Ik ben opgegroeid op De Kaag, een klein eiland onderaan de Haarlemmermeerpolder, middenin het Hollandse landschap, tussen de koeien. Voor mijn studie trok ik naar Amsterdam en daarna heb ik gewoond in allerlei steden: Tokyo, Hamburg, Frankfurt en terug in Amsterdam. Toen ik kinderen kreeg begon ik terug te verlangen naar het Hollandse landschap en naar ver kunnen kijken. Het werd Durgerdam, midden in het veenweidelandschap dat zo typisch is voor Noord-Holland. Daar zet ik me in voor herstel van natuur en biodiversiteit en voor de energietransitie in het gebied.

Tijdens mijn studie filosofie in Frankfurt raakte ik doordrongen van het belang van solidariteit in de maatschappij. Vanaf die tijd stem ik GroenLinks. Het duurde lang voordat ik zelf actief werd, maar de verduurzaming van onze maatschappij gaat me veel te langzaam, dus ik ben in actie gekomen.

Ik ben ook lid van het hoofdbestuur van de KNWU, de Nederlandse Wielerbond. Ik zet me graag in voor het behoud van sport in verenigingsverband. Wielrennen is een echte volkssport die mensen van alle lagen van de bevolking verbindt; mensen die elkaar in het dagelijks leven nooit ontmoeten trainen samen en genieten samen van het buiten zijn. Zo veel leuker dan alleen naar de sportschool gaan! Ook zet ik mij in de voor verduurzaming van de sport, bijvoorbeeld van grote wedstrijden en de daarbij horende evenementen.
Ik heb jarenlang gewerkt als ondernemer in de marketing en tech. Wat ik daarbij geleerd heb wil ik nu inzetten voor verduurzaming en voor de groei van GroenLinks. In Purmerend wil ik graag werken aan het aantrekken van nieuwe leden, het voeren van campagnes en actief meedenken over vernieuwing, verjonging en over talentontwikkeling. Ik hoop dat we een bloeiende afdeling kunnen opbouwen - en dat we sterk groeien bij de volgende verkiezingen!