GroenLinks bij mini-conferentie Eco-Schools.

GroenLinks ontving een uitnodiging om op donderdag 26 januari 2017 aanwezig te zijn bij een miniconferentie in het Clusius College in Purmerend van 15:30 - 17:30 uur Clusius College Purmerend Aletta Jacobslaan 1.

Het Clusius College Purmerend heeft de Groene Vlag van Eco-Schools! Eerder in 2016 ontving de school dit (internationale) keurmerk voor duurzame scholen. Leerlingen gaan in dit programma op zoek naar hoe het beter kan rondom verschillende duurzaamheidsthema’s en voeren daarvoor zelf acties uit. 

Leerlingen aan het woord.

Tijdens de miniconferentie krijgt u van de leerlingen van het Eco-team van het Clusius College Purmerend uit de eerste hand te horen wat ze met elkaar hebben bereikt op het gebied van duurzaamheid en waarom zij willen dat veel meer scholen Eco-School worden. 

Marjan Minnesma

Het belang van de betrokkenheid en de daadkracht van jongeren bij duurzaamheid - de essentie van Eco-Schools - zal door niemand minder dan Marjan Minnesma in haar lezing naar voren worden gebracht. 

Excursie door de school.

Tot slot leiden leerlingen u tijdens een korte excursie langs de projecten en resultaten van Eco-Schools. U kunt de leerlingen ook nog allerlei vragen stellen. Rond 17.00 is de afsluiting en is iedereen welkom om nog wat na te praten onder het genot van een biologisch hapje en drankje.

Wij zijn er als GroenLinks bij!

Interesse? 

Docenten, leerlingen, ouders: iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de miniconferentie! Voor meer informatie en aanmelden (verplicht) kunt u terecht bij: Lieke Creemer e.creemer@clusius.nl